Kovács Ákos Kecskeméten tett látogatást, ahol állítólag hangos véleményt alkotott a politikai foglyokról. Hogy pontosan mit mondott az énekes, azt nem tudjuk, de talán Fankadeli kérésére elmondja nekünk.

FankaDeli juttatott el hozzánk egy videóüzenetet, és a segítségünket kérte, hogy minél több helyre kerüljön ki. Egy pár perces üzenet hangzik el benne Kovács Ákos zenész részére, mégpedig a politikai foglyokkal kapcsolatban.



 



Eddigi tapasztalataink alapján, Ákos megnyilatkozásai, dalai és az interjúkra adott válaszai alapján nem értünk egyet a rapper személyes véleményével, mert Ákost egy igazán jó hazafinak tartjuk, aki a saját színterén nagyon sokat tett és tesz a magyar nemzetért. Mindenkinek megvan a szerepe a nemzetért, a hazáért való küzdelemben, és úgy véljük, hogy ő a sajátjában példamutatóan teljesít.

Nyilván sokan mondhatnák, hogy mit csinálnának máshogy, ha olyan helyzetben lennének, mint Ákos, de ezen a sehova nem vivő gondolkodásmódon kívül inkább azt javasoljuk, hogy mindenki a saját korlátait tolja ki minél messzebbe, és úgy igyekezzen sokat tenni a hazájáért.

FankaDelihez visszatérve: a rappert mind személyesen, mind zeneileg szintén sokra tartjuk, aki rövid idő alatt már sokat megtett a hazájáért. Ákosról alkotott véleményével már az egyik szövegében (Suhancos-Legotest) hallható mondat kapcsán sem tudtunk azonosulni, de ettől függetlenül rendkívül kíváncsivá tett minket, hogy vajon mit is mondhatott Ákos a politikai foglyokról.

A politikai foglyok ügyében ugyanis egyszerűen nem ismerünk sem viccet, sem nyelvbotlást. Várjuk tehát mi is a zenész válaszát, és csak bizakodni tudunk, hogy a jelenleg is majd' egy tucatnyi, hosszú hónapok óta bizonyítékok nélkül, súlyos szigorítások mellett bebörtönzött, és a már szabadon engedett, de ugyanúgy eljárás alatt lévő barátaink sem csalódnak majd a szavaiban.

(Szent Korona Rádió)

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetijobb.blog.hu/api/trackback/id/tr141781501

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: FankaDeli húgykemény volt 2010.02.23. 12:52:48

Videóban dadogva beüzent a Jobbik és a szélsőjobb házi sztárjaként számon tartott FankaDeli nevű karrier rapper az Orbán Viktor barátjaként számon tartott Kovács Ákosnak. „Kedves Kovács Ákos! Ez a videó neked szól, ez egy nyilvános üzenet”-...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása