Nos kezdeném a legelején.Kezdödött egy szavalással,és utána Dr. Borbély József,soproni történész egy fél órás történelmi visszatekintö beszédet mondott,mely arról szólt hogy Sopronban mi folyt a forradalom és szabadság harc idején.Utánna egy magyar katonasirató következett.
Aztán az ünnepség föszónoka:Rácz Sándor a Magyar Világszövetség tiszteletbeli elnöke tartott beszédet,ugyanis harcolt és túlélt mindent az 56-os forradalom idelyén.Elmondta beszédében a Stálin (bálvány)szobor elpusztítását,és a Rádiónál történt eseményeket,hogy a magyarok milyen kitartóan áltak a tank elé hogy ne tudjon erösítést nyujtani a Rádióban tartózkodó "Elvtársaknak" kik galád módon azokra az emberekre löttek,kiknek nem volt fegyver a kezükben és nem tudtak ellentámadást indítani.Patkány alattomos férgek az én véleményem szerint.Mesélt arról is hogy milyen volt igazán Nagy Imre. Egy olyan ember ki félt a saját árnyékától és nem mert kimenni a nép elé.Az "Elvtársak" megfogták és kivitték a balkonra.Ottan megszólította a népet:Elvtársak...
A nép erre üvölti hogy nincs olyan hogy elvtárs mert nem azok.Nagy Imre vissza ment és mondta az "elvtársaknak" semmit nem tud tenni mert ezek nem elvtársak.Erre még egyszer kirántgatták a balkonra.Ottan elmenesztette az embereket.Utána Nagy Imrét a "kedves elvtársak" ott hagyták a szarba a parlamentbe.Sok dolog történt ezzel az emberrel és erröl írt egy három kötetes könyvet melyet a kedves olvasoknak tisszta szívböl ajánlom.Ugyan azt ajánlom néktek hogy tekincsetek bele Magyarország mostani helyzetébe és gondolkozzatok el rajta hogy kiben bízhatunk.A mai világ csomó hazugsággal van tele.Ne haggyuk magunkat férre vezetni.A végén egy szavalás következett és utána koszorúzott
az Ùj Magyar gárda,a Trianon társaság,a 64 vármegye ifj. szövetség és stb...
Sajnos azt a hírt kaptam ma este a megemlékezés után hogy egyik szerkesztönket a rendörök igazoltattak és majdnem letartóztattak ok nélkül.
Én csak annyi tudok erre mondani hogy részvétem és hogy tarcsatok ki mindnyájan magyar testvéreim.

Szerző: Rockjam

1 komment

Címkék: rockjam

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetijobb.blog.hu/api/trackback/id/tr711474937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SKINHUNMark 2009.10.26. 17:25:23

Van egy fajta gondolatom kit igazoltathattak.Remélem nem csinált nagy hülyeséget.
süti beállítások módosítása