Mi nem vagyunk antiszemiták - mi aszemiták vagyunk! Már Szálasi Ferenc is így határozta meg a hungarizmus viszonyát a zsidósághoz. Azonban a zsidóság fogalmának meghatározásához szükségesnek tartjuk a pontosabb magyarázatot.

Mi a zsidóság? Tudvalevő, hogy maguk a zsidók mindig a pillanatnyi érdeküknek megfelelően használják a zsidóság fogalmát. Eszerint, lehet valaki kizárólag származási alapon, tehát fajilag (a 'fajta' lenne a pontos kifejezés, de az egyszerűség és a megszokás miatt a faj szót használjuk) zsidó, más értelmezés szerint meg, zsidó lehet valaki felekezeti alapon, tehát kizárólag vallás gyakorlás szerint, származástól függetlenül.

 Hol ez, hol az kerül előtérbe - ez a zsidók egyik legfontosabb retorikai eszköze és a nem zsidók megtévesztésére, összezavarására irányul. Elsősorban azoknak a népeknek a körében alkalmazzák, amely népek között a zsidók jelentős számban vannak jelen. Megjegyzendő, hogy ez a fajta kettős, egymásnak ellentmondó érvelési módszer a szabadkőművesség eszköztárában is megtalálható, és talán nem véletlen ez a hasonlóság.

A katasztrofális korszellem következtében szükségessé válik, hogy a fenti faji és vallási alapokon nyugvó definíciót kibővítsük és szellemi, világnézeti oldalról is kiegészítsük. Ez nem jelent mást, mint a zsidó (vagy többnyire zsidók által terjesztett) szellemiséget - materializmust, hedonizmust, filoszemitizmust, liberalizmust, devianciákat, pornográfiát - és az ebből következő életmódot, viselkedés formákat. Így a fajilag és/vagy vallásilag nem zsidó, de zsidó szellemiségűeket is elzsidósodottnak kell tekinteni.

Mit is jelent ez a mindennapi gyakorlatban? Semmi újdonságot nem jelent, mint amit maguk a zsidók és filoszemiták eddig nem alkalmaztak volna politikai, ideológiai ellenfeleik ellen. Ugyanis, az utóbbiakra gyorsan ráragasztják a náci, fasiszta, antiszemita jelzőket, így azok megbélyegzettekké válnak és már vitatkozniuk sem kell velük a továbbiakban, mivel az ilyeneket kirekesztettnek, szalonképtelennek lehet tekinteni és minden 'mértéktartónak' kötelező elhatárolódnia tőlük. Egyszerű és zseniális módszer. Kizárja, hogy az igazságkeresők teret nyerjenek a közbeszédben, már csak azért sem, mert a sajtót, médiát, kulturális életet is jórészt zsidók uralják.

De nézzük meg mi van akkor, ha a saját fegyverüket fordítjuk ellenük! Mivel a társadalom jelentős hányadának még nem sikerült teljesen eltorzítani az értékrendjét és az emberek megőrizték valamelyest a természetes ellenálló képességüket az isteni-természeti törvényeket lerombolni igyekvő sötétség erőivel szemben, ezért a zsidó fogalma negatív előjellel jelenik meg előttük. Tehát, mindenkit zsidónak fogunk megjelölni, aki nem ért velünk egyet, vagy kritikát fogalmaz meg velünk szemben. Ebből az következik, hogy nyíltan senki nem mer majd ellent mondani az igazságkeresőknek, vagy ha igen, akkor egyből magyarázkodásra kényszerül, hogy nem zsidó. Végső soron mi fogjuk megmondani, hogy ki a zsidó - mint ahogy a velünk szemben állók megmondják ki a 'fasiszta' (a fagylalt visszanyal esete...). Ezáltal egy teljesen új politikai képlet jön létre a nemzeti jobboldalon is. Könnyen meglehet, hogy kevesebben tartanak majd velünk a 'jobboldalról, a 'baloldalról' meg többen, mint ahogy azt most gondoljuk. Egy biztos: teljesen világos lesz, ki hol áll és ez nem lesz elfelejtve a rendszer összeomlásakor sem. A jelszavunk: hungarizmus!

Nyitrai Frigyes - Jövőnk.info

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetijobb.blog.hu/api/trackback/id/tr981649932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása