S.H.A.R.P-SKINHEAD

2009.12.29. 10:36

Nos,minap kersgéltem jobbra-balra az interneten és érdekes dolgokat is találtam.

S.H.A.R.P. Ez egy '89 beköszöntött hülyeség persze ezt is amerikai faszok találták ki(cöhhh).

S.H.A.R.P.-skinhead against racial prejudice(skinheadek a faji megkülönböztetés ellen).

Ezek a majmok különös elméleteket kezdtek gyártani az igazi Skinheadekről, azt mondják, hogy az igazi náci Skinhead a Bonehead(csontfej).EZ NEM IGAZ!És ezt az Archívum is megmondta.

És még néhány banda.

A Skinheadek első generációja '68/'69-ben indult útjára.Más ifjúsági kultúrákból létrejött kis gengek alakultak,melyek mindenek előtt London utcaképét és az éjszakai klubokat uralták.

-modok:brit alsóbb - és közép osztálybéli fiatalok

rude boyok:a jamaikai bevándorlók gyerekeinek gengjei

boot boyok:rivalizáló futball gengek

Ebből lett a Skinhead.Akkoriban kis gengekben tömörültek a 18 évnél fiatalabb munkásosztrálybéli fiatalok.A rasszizmus  csak annyira volt jelen, mint más rétegeknél.

Egy akkori Skinhead azt mondta: Egy fekete futószalagmunkás közelebb áll a szívemhez, mint egy fehér bankár.

Később a média is felfigyelt a Skinheadekre és a fasiszta jelzővel illeték őket majd az ellen oldal összemosta őket a neonácikkal.

Aztán a Waffen SS vezényszavából(Blut und Ehre) létrejött az Blood & Honour(Vér és Becsület)-mozgalom.



A VALÓSÁGBAN

1960-at írunk. A rengeteg sárga bevándorló megfosztja a munkásokat az állásaiktól. A sárgák sokan vannak szaporák és olcsók is munkaerő terén. A FEHÉR munkásember lenyírjarövidre a haját,van neki acélbetétet,talpas bakkancsa még a gyárból azt felveszi bandákba verődik és bosszűból széjjelveri a ferdeszemű közösségeket.
Már az elejénis a versengés volt a fő ok amivel párosult a rasszizmus. Nomeg persze a bankok iránti ellenszenv miadt a magas hitelek,áfák miadt az antiszemitizmus mind jelenvolt a kezdetek folyamán. Nemvoltitt semmi jamaikai balfaszság meg niggerek.
 

No, én ezzel elköszönnék amit tudtam leírtam(meg amit találtam:D).

Adjon az Isten, SZEBB JÖVŐT!!!

KI-TAR-TÁS!!!+!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetijobb.blog.hu/api/trackback/id/tr431629977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása