Rögtön a MAHASZ eladási listájának élén nyitott a Hungarica új lemeze. Az "erősen Jobbik-közelinek tűnő" számot is tartalmazó lemez vendégművésze Morvai Krisztina.



 

A megjelenés hetében 1. helyen nyitott a Hungarica zenekar "Nincs más föld, nincs más ég" című új albuma a MAHASZ (Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége) által összeállított eladási sikerlistán, megelőzve Ákost, Zoránt és Madonnát - írja büszkén a barikad.hu.

A Hungarica a "nemzeti rock" néven emlegetett irányzat egyik prominense. Rendszeresen fellépnek jobbikos, hungarista rendezvényeken. A barikad.hu-n maga nevezi  "erősen Jobbik-közelinek tűnőnek" az Adjon az Isten! című dalt. Vannak, akik egyenesen a Jobbik házi zenekarának nevezik a Humgaricát. Az biztos, hogy az együttes két tagja fellép a Jobbik október 23-i rendezvényén, ahol felelevenítik az 1956-os forradalmat és megemlékeznek a 2006-os rendőrterrorról is.

A barikad.hu-n közölt beszélgetésben felelevenítik, milyen szép siker volt, amikor "Morvai Krisztina a SZABDSÁG betűi című balladánkban kérdőre vonja a bűnösöket".

A Hollán Ernő utcai jegyiroda Moltov-koktélos felgyújtása is a Hungaricához kapcsolódik. A gyújtogatást a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg vállalta magára. Így torolták meg egy "magyar lány" állítólagos sérelmét, aki úgy érezte, a boltban nem akarják kiszolgálni. A Hungarica koncertjére szeretett volna jegyet venni. A lány sértésnek vette, hogy az eladók nem ismerik a szóban forgó együttest, majd nem akarta kifizetni a százforintos kezelési költséget. Az ügyből számos tüntetés és ellentüntetés kerekedett.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetijobb.blog.hu/api/trackback/id/tr101477395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása